diumenge, 26 de desembre del 2010

19. ACTIVITATS PER PUBLICAR AL BLOC

    SAPS COM ES PENJA UNA ENTRADA AL BLOC?
1. Entra al bloc com sempre.
2. A la part de la dreta a dalt clica a ENTRA-HI (o ACCEDER, si el tens en castellà) i posa la teva adreça de gmail i la teva contrasenya.
3. A continuació clica a NOVA ENTRADA i escriu o copia si ja ho tens escrit en un altre format(open office, word, ...) el que hagis de penjar. Atenció! Si el document que has de posar el tens a google docs pots clicar a Enllaç i copiar l'adreça URL. 
4. Posa el títol i el teu nom entre parèntesi. A ETIQUETES de comentaris posa Escola Mallorquina o el títol de la part que et correspon penjar: Textos argumentatius, Esquema, ...
5. A continuació has de clicar a PUBLICA un missatge o a DESA com a esborrany si prefereixes que primer te'l revisi.


ALUMNES DEL CURS 2010-11:
Per completar l'activitat que hem anat realitzant aquestes setmanes sobre Joan Alcover i l'Escola Mallorquina hauràs de fer tres entrades al bloc:
  1. Mira en aquest enllaç quina activitat et toca a tu penjar. Activitats per penjar al bloc. Recorda que la data màxima per introduir la teva part és el 13 de febrer a les 23:59h.
  2. Com que hauràs lliurat les activitats dels Comentaris Guiats (15) com a màxim el 10 de febrer, podràs penjar el punt 15.9, el text argumentatiu, en el bloc també abans del 13 de febrer a les 23:59h.
  3. I per acabar, en la primera entrada de la unitat didàctica "Joan Alcover, la ploma que es plany" hauràs d'escriure-hi un comentari (on posa Comentaris i un llapis) sobre l'activitat realitzada a través del bloc. Comenta si l'has trobada positiva per aprendre, si t'ha agradat, les raons, què milloraries, què modificaries, quines activitats creus que són prescindibles i quines s'haurien d'haver treballat amb més profunditat; en fi, què t'ha semblat l'experiència d'aprendre literatura a través d'un bloc. La data màxima serà el 13 de febrer a les 23:59h.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada