dijous, 30 de desembre del 2010

El propi sentiment


La llengua és una bandera que duim des que naixem ja que així hem crescut, ploram, discutim i sobretot demostram el que sentim en cada moment.



Per això pens que qualsevol persona expressa molt millor el que vol dir amb la seva llengua pròpia, ja que així no ha de traduir el seu vertader sentiment, encara que també pot usar altres llengües. Crec que els sentiments els expressaria millor amb la llengua pròpia ja que així tot seria més vertader no tan forçat. En canvi amb una altra llengua podria escriure més sobre temes inventats: novel·les i narracions fantàstiques no sentiments reals.


Per tant, les persones expressen millor els seus sentiments amb la llengua pròpia i no és tan artificial com ho faria amb una llengua que no és la seva.

1 comentari:

  1. Francis, crec que el contingut del teu text és bo i l'estructura és clara i està ben feta. El títol podria ser més concret (hi hauria de sortir alguna referència a la llengua) i la introducció és correcta.
    Ara bé, en el segon paràgraf, a part que repeteixes la mateixa idea uns quants pics i quasi amb les mateixes paraules (expressar millor llengua pròpia vertader), hauries de millorar l'expressió. Comences parlant de "qualsevol persona" i acabes parlant d'escriptors? Recorda que en l'apartat d'arguments aquests no només s'anomenen, sinó que s'expliquen, s'amplien, s'exemplifiquen, es posen pros i contres...
    La conclusió torna ser una repetició de les mateixes idees amb les mateixes paraules. Hauria de ser recollir amb altres mots l'argument principal enllaçant-lo amb el que s'ha dit a la introducció.

    ResponElimina