dimarts, 31 de maig del 2016

CLUB DE LECTURA 2nESO 13 JUNY 2016

DIA 13 DE JUNY S'HA DE PRESENTAR UN TREBALL (entre 1 i 3 fulls) amb aquestes activitats fetes:
  • Planteja 10 preguntes (o més) sobre la lectura i contesta-les.
  • Tria un fragment que t'hagi agradat (emocionat, sorprès, divertit...) del llibre, copia'l i argumenta (en unes 5 línies com a mínim) la raó de la teva tria.
  • Quin personatge t'ha agradat més i per què? (5-10 línies)
  • Defensa (o no) que aquest llibre sigui lectura obligatòria per a segon d'ESO el curs que ve. (5-10 línies)

Aquestes activitats han d'estar ben fetes, completes i amb especial atenció que quedin clares totes les idees que defenses. Així mateix, també convé que facis un especial esment a la neteja, presentació i ortografia. Si es vol, es pot presentar el treball fet a ordinador.


QUINA DE LES CINC HISTÒRIES SEGÜENTS ET FA MÉS GANES LLEGIR?


La vida és rara
Quin dia tan bèstia!
Demana'm la lluna!
L'assassinat del professor de matemàtiques.
L'estranya desaparició de la Laura
La vida, de vegades, és tan rara que no hi ha qui l'entengui. Si més no, això és el que pensa el Nico, que ho intenta tot per cridar l'atenció de la Sharon, una nord-americana preciosa, rossa i amb els ulls blaus. Alhora, el Nico també s'adona que el món dels grans és sovint molt complicat i que gairebé sempre és ple de contradiccions.
T'imagines despertar-te un dia i trobar-te que t'has convertit en la teva mare? Doncs això és precisament el que li ha passat a l'Annabel, i per això li espera un dia molt bèstia!


La Blanca camina cap a la taquilla 16 sense desviar la vista de les rajoles del terra. L’obre i en recull les seves coses, les poques que queden. La Blanca canvia d’institut. Li ho ha recomanat el seu psicòleg. Al nou centre, ningú no la coneix, i allà l’Àlex i els seus no podran continuar humiliant-la com ho han fet fins ara.
En Flip no sap què fer perquè tres dels seus alumnes s ' adonin que les matemàtiques són com un joc. Per això, i perquè no vol suspendre ' ls, els proposa que resolguin en grup tot un seguit de problemes... Després d'una gran tempesta, el 24 de maig de 1995, Roser Puig denuncia als mossos d'esquadra l'estranya desaparició de la seva filla Laura, de 15 anys, vista per darrer cop entrant a casa seva provinent de l'institut de l'Escala. S'assigna el cas al caporal Blai. Dues patrulles aporten les primeres dades: no es detecten ni signes de violència física ni motius per a una fugida...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada