dijous, 25 de gener del 2018

Ens visita Rubén Montañà, coautor del llibre " En Benjamí i el semàfor que mai no es posava verd"


Avui, 25 de gener, ens ha visitat l'actor, dibuixant i escriptor, Rubén Montañà, qui en col·laboració amb Toni Sans, és l'autor del llibre En Benjamí i el semàfor que no es posava mai verd, premiat en el premi de narrativa juvenil de Caixa Colonya, que han llegit els alumnes de primer d'ESO. 


L’entitat bancària Caixa Colonya ja fa uns anys que obsequia els alumnes dels primers cursos del nostre centre amb un exemplar del llibre guanyador en el premi de narrativa juvenil que promou i també facilita la visita dels seus escriptors.  


Tant en Toni com en Rubén són llicenciats a l’Institut del Teatre de  Barcelona en l’especialitat de teatre musical. A més, són membres fundadors de la companyia EGOS teatre i a part també són autors de diversos textos teatrals. I com es diu en les contracobertes del llibre, decidiren escriure aquest llibre a partir d’una situació real que visqueren en un viatge a Londres: un semàfor sempre en vermell...

En Toni (nascut a Barcelona el 1976) és el responsable de la direcció, dramatúrgia i textos addicionals de l’opera «L’impresario in angustie». Amb aquesta obra escrita amb Montañá entra de ple en el món de la novel·la.

En Rubén (nascut a Badalona el 1983) ha publicat diverses novel·les, també premiades, com «La nena de l’arbre» o «La botiga de mascotes extraordinàries»

El llibre, partint de la base dels detectius paròdics del TBO i dels personatges del Roahl Dhal és un relat àgil, divertit i esbojarrat ple d’invents,personatges i situacions d’allò més sorprenents!








Els alumnes han gaudit moltíssim de conèixer un dels autors del llibre que tant els ha agradat, li han fet nombroses preguntes i han aclarit que ja tenen la continuació de la història en marxa... 






























En acabar, els alumnes de primer han pogut parlar amb en Rubén i demanar-li que els dedicàs el llibre. 

























En Rubén s'ha acomiadat fent tres dibuixos d'en Benjamí, que ha regalat a cada una de les classes de primer d'ESO.





Esperam que en publicar la segona part ens torni venir a fer una visita! :D
















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada